Storz & Bickel Mighty vaporizér

Storz & Bickel Mighty vaporizér
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
MIGHTY vaporizér je ručně vyrobený v Německu společností Storz & Bickel, která je také výrobcem vaporizérů Volcano Vaporizér, a skládá se z materiálů nejvyšší kvality, které zabezpečují vysokou výdrž a funkčnost. Využitím kombinace zahřívání vedením a prouděním se dokáže vaporizér MIGHTY zahřát za několik sekund a následně nabízí viditelné obláčky p... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 999
 Kč

Podobné inzeráty

Vaporizér na bylinky Airvape XS GO
Vaporizér na bylinky Airvape XS GO
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízí nastavitelnou teplotu skrze pět přednastavených teplotních režimů, které pokrývají rozmezí od 180 °C do 215 °C. Dosáhnutí vaporizační teploty trvá pouhých 20 - 30 sekund. Automatické vypnutí je nastaveno na 3 minuty. AirVape XS GO disponuje baterií s kapacitou 1200 mAh. Její nabití pomocí microUSB kabelu zabere přibližně 45 minut. Jako jeden z mála přenosných vaporizérů ho lze využívat i během nabíjení. Airvape XS GO kombinuje zahřívání horkým ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 450
 Kč
Vaporizer Cravty+
Vaporizer Cravty+
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Na rozdíl od většiny přenosných vaporizérů dokáže Crafty+ vaporizovat kromě bylin také vosky a oleje, a to díky přibalenému polštářku na koncentráty z nerezové oceli. Protože si můžete vybrat jakoukoliv tepl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 900
 Kč
Disco laserové osvětlení, párty světlo
Disco laserové osvětlení, párty světlo
Před 2 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nové párty osvětlení. Krásné světla, které dokážou každého DJ posunout na vyšší úroveň. Má přes 60 různých vzorů osvětlení s možným přepínáním barev. Možnost plynul... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 100
 Kč
Chytrý ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2
Chytrý ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2
Před 1 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, prodám chytrý ventilátor Xiaomi Mi Smart Standing Fan 2. Přístroj je v záruce do 21.5.2025. Obě sezóny využívaný minimálně (byl jsem stále na cestách). Za mě je to zatím nejlepší ventilátor, který jsem kdy měl. Dokáže dokonce zajím... (více v detailu)
Plzeňský kraj
1 000
 Kč
LED lampička Solight
LED lampička Solight
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám výkonnou LED stmívatelnou stolní lampičku Solight s výkonem 12 W a světelným tokem 700 lm, velkou předností této lampičky je, že dokáže měnit barvu svět... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
500
 Kč
měnič GoodWe GW30K-MT, 6 měsíců v provozu
měnič GoodWe GW30K-MT, 6 měsíců v provozu
Před 1 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
jak nový, pouze 6m v provozu, nyní rok uskladněn, cena zlomková, ideálně osobní vyzvednutí, případně toptrans, popis z webu: Třífazový síťový měnič řady SMT. Vysoký a spolehlivý energetický výnos pro komerční FV instalace. Díky vysoké účinnosti a až šesti MPPT dokáže měnič SMT trvale dodávat působivý výkon fotovoltaického systému. Měnič je kompaktní a lehký, díky tomu se snadno přepravuje a instaluje. Lze jej propojit s inteli... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
20 000
 Kč
Ultrazvukový čistič zubů - Electric cleaner odstranění kamen
Ultrazvukový čistič zubů - Electric cleaner odstranění kamen
Přidáno včera - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
❤️ Prodám za rozumnou nabídku zcela nový odstraňovač zubního kamene - ultrazvukový čistič zubů (z ohledem k jeho pořizovací cenu 337 Kč, mužů ukázat fakturu v případě zájmu) ❤️ Prosím, pouze osobně předání v Poděbradech, kde si můžete osobně zkontrolovat uvedený stav. 🙂 Ultrazvukový čistič zubů SMILY dokáže účinně odstranit zubní plak, zubní kámen, skvrny, a díky odstranění zubního kamene ze zubů zabraňuje onemocnění dásní. Nová vibrační technologie: Ultrazvuková technologie, vysoká frekvence 12 000krát za minutu, účinně rozbije odolný zubní kámen, snižuje poškození skloviny... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čistička vzduchu SPIRION K05B
Čistička vzduchu SPIRION K05B
Před 4 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Prodám čističku vzduchu SPIRION K05B. Nepoužívaná, nevhodný dárek. SPIRION K05B je komplexní čistička vzduchu, která dokáže výrazně zlepšit kvalitu dýchaného vzduchu a tím přispívat k péči o naše zdraví. Účinnost filtrace a jiné funkce byly Protokol SZÚ u státního zdravotního ústavu v Praze. Čistička SPIRION K05B tak dokáže prokazatelně filtrovat i prachové částice o velikosti 0,3 m (mikronu) Jako jedna z mála je vybavena funkcí zvlhčování, která, které se spolu s 6 stupňovou fil... (více v detailu)
Olomoucký kraj
6 000
 Kč
Designový lustr Salwah 37 cm černý sklo/kov
Designový lustr Salwah 37 cm černý sklo/kov
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Designový lustr Salwah 37 cm černý Lustr Salwah bude skutečným designovým kouskem ve vaší domácnosti. Nenaruší ostatní zařízení v místnosti, naopak zamíří na něj jasné světlo a vyzvedne detaily nábytku a bytových doplňků. Svítilna se 3 stínítky v nastavitelné výšce dokáže upoutat pohledy ostatních. Lustr lze snadno namontovat na jakýkoli strop díky kvalitní kovové základně. Může viset sám nad konferenčním stolem, sedací soupravou nebo jen tak v prostoru. ... (více v detailu)
Liberecký kraj
800
 Kč
LiFePO4 baterie 80Ah - 12V, BMS
LiFePO4 baterie 80Ah - 12V, BMS
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
- Záruka 24 měsíců, daňový doklad * Mohu nabídnou i jiné kapacity - 100Ah, 200Ah, 300Ah - viz další inzerce * * * * Všechny typy našich akumulátorů jsou namátkově testovány na velikost kapacity, za kterou ručíme. Pozor na LiFePo4 baterie, které mají nápadně menší objem, a i nižší váhu, než odpovídá poměru 100Ah/12V = cca 9-10kg, či jejich násobků * * * - Ideální pro použití v obytných vozech a pod - Lithiové baterie mají proti klasickým trakčním bateriím nejméně 10x delší životnost, přitom váží polovinu váhy olověných baterií. - Dovolují využívat téměř celou kapacitu až do zbytkových 10% obsahu energi... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
6 190
 Kč
LiFePO4 baterie 300Ah - 12V, BMS, kovové pouzdro
LiFePO4 baterie 300Ah - 12V, BMS, kovové pouzdro
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nová, nepoužitá LiFePO4 baterie 300Ah/12V. - V případě zájmu mohu dodat LiFePO4 o kapacitě 80Ah, 100Ah, 120Ah, 200Ah, 280Ah, /12V - viz další inzerce. - Všechny typy akumulátorů jsou namátkově testovány na velikost kapacity, za kterou ručíme. Pozor na LiFePo4 baterie, které mají nápadně nižší váhu, než odpovídá poměru 100Ah/12V = cca 9-10kg, či jejich násobků. - Záruka 24 měsíců, daňový doklad, je možný odpočet DPH. - Ideální pro použití v obytných vozech, ostrovních systémech a pod - Lithiové baterie mají proti klasickým trakčním bateriím nejméně 10x delší životnost, přitom jsou 2,5x lehčí - Dovolují využívat téměř celou kapacitu až do zbytkových... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 990
 Kč
Baterie 12V LiFePO4 - 300Ah, BMS
Baterie 12V LiFePO4 - 300Ah, BMS
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Prodám novou, nepoužitou LiFePO4 baterii 300Ah. - V případě zájmu mohu dodat LiFePO4 o kapacitě 80Ah, 100Ah, 120Ah, 200Ah, 280Ah, /12V - viz další inzerce. - Všechny typy akumulátorů jsou namátkově testovány na velikost kapacity, za kterou roučíme. Pozor na LiFePo4 baterie, které mají nápadně nižší váhu, než odpovídá poměru 100Ah/12V = cca 9-10kg, či jejich násobků. - Záruka 24 měsíců, daňový doklad, je možný odpočet DPH. - Ideální pro použití v obytných vozech a pod - Lithiové baterie mají proti klasickým trakčním bateriím nejméně 10x delší životnost, přitom jsou 2,5x lehčí - Dovolují využívat téměř celou kapacitu až do zbytkových 10% o... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
18 500
 Kč
Baterie, akumulátor 200Ah /12V - LiFePO4 , integrovaná BMS
Baterie, akumulátor 200Ah /12V - LiFePO4 , integrovaná BMS
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - HYPERINZERCE
Nobízím NOVOU, nepoužitou LiFePO4 baterii 200Ah / 12V s BMS integrovanou BMS. - kovový obal, jistič na výstupu. - Mohu nabídnou i jiné kapacity - 80Ah, 100Ah, 120Ah, 280Ah, 300Ah - viz další inzerce. * * * Všechny typy akumulátorů jsou namátkově testovány na velikost kapacity, za kterou ručíme. Pozor na LiFePo4 baterie, které mají nápadně menší objem, a i nižší váhu, než odpovídá poměru 100Ah/12V = cca 9-10kg, či jejich násobků * * * - Záruka 24 měsíců, daňový doklad s možným odpočtem DPH. - Ideální pro použití v obytných vozech a pod. - Lithiové baterie mají oproti klasickým trakčním bateriím nejméně 10x delší cyklickou životnost, přitom jsou 2,5x lehčí. - Dovolují využívat téměř celou kapacitu až d... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 900
 Kč
3dsimo kit ok stav nepouživané
3dsimo kit ok stav nepouživané
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Pero je nové nepouživané .Koupeno v Gm electronics slovensko 3Dsimo Kit První multimateriálové 3D pero, které si můžete upravit podle svých představ. Doba sestavení: 15-30 minut 3Dsimo Kit dokáže využít více druhů materiálu, nejen PLA nebo ABS. Zapojte LCD displej (obsažený v balení) a vyberte si jeden z mnoha před-nastavených ma... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč
MacBook Pro Dokovací stanice iVANKY
MacBook Pro Dokovací stanice iVANKY
Před 7 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nový POZNÁMKA K ČIPŮM M1/M2Vzhledem k omezením čipů 2020 M1/2022 M2 nemohou modely MacBook s těmito čipy podporovat dva displeje. 10Gb/s přenos datVybaven 4* porty USB 3.2, které podporují přenos dat rychlostí až 10 Gb/s a umožňují připojit dostatek externích zařízení. Slot pro karty SD/TF 4.0 podporuje rychlost až 312 Mb/s a gigabitový ethernetový port RJ45 dokáže plynule a stabilně udržet rychlost 2,5 Gb/s... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 500
 Kč
Balancér baterií HOTA THUNDER 300W 20 A
Balancér baterií HOTA THUNDER 300W 20 A
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím balancér - viz obrázky. Cena 2200 Kč. Přiložen manuál a kabely viz obrázek. Kontaktujte mě prosím výhradně emailem mirkrat@gmail.com . Specifikace: Vstupní napětí: DC10-28V Výkon nabíjení/vybíjení: 300W/20W Nabíjecí/vybíjecí proud: 0,05-20A Lipo/Lilo/LiFe: 1-6S NiCd/NiMH: 1-17S Olověné akumulátory (Pb): 2-24V Rozměry: 140x95x27mm Čistá hmotnost: 350g Vlastnosti: 1.Podpora mnoha druhů baterií Nabíječku lze použít s bateriemi Lipo, Lilo, LiFe, Ni-Cd, NiMH a Pb. 2. Flash úložiště Nabíječka má 16Mbit flash úložiště, které dokáže zaznamenávat údaje o offline nabíjení a vybíjení za 36 hodin. 3.Monitorovací program lithiových baterií. Když k nabíjení nebo vybíjení lithiové baterie používáte jiné zařízení, můžete nabíječku použít ke sledování napětí jednotlivých článků, teplota baterie a doba procesu. Pokud se některý jednotlivý článek jeví přebitý nebo vybitý nebo je sada příliš horká nebo proces trvá příliš dlouho, nabíjení vydá zvuk alarmu a související informace budou blikat. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
tiskárna Canon PIXMA iX6850
tiskárna Canon PIXMA iX6850
Inkoustová, barevná, A3, na doma, rozlišení tisku 9600 x 2400 Velkoformátová tiskárna Canon PIXMA iX6850 s černobílým tiskem 14,5 stran za minutu a barevným 10,4 stran za minutu a rozlišením tisku až 9600 × 2400 dpi je zařízení s pěti inkousty, které dokáže tisknout i bezdrá... (více v detailu)
3 200
 Kč
Lampa ze solných krystalu z Himaláje
Lampa ze solných krystalu z Himaláje
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám krásnou lampu ze solných krystalů, je nová a originálně zabalená. Cena včetně poštovného. Koukněte i na mé další nabídky, možná Vás něco zaujme. Dopřejte si relax s pomocí této elegantní solné lampy značky Steck, která není pouze krásným doplňkem interiéru... Svými účinky dokáže ionizovat ovzduší a zajistit tak lepší kli... (více v detailu)
Plzeňský kraj
550
 Kč
Vaporizér Wismec
Vaporizér Wismec
Před 12 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, prodám svůj starý vaporizér značky Wismec, kupovaný roku 2018. Původní balení jak tanku (značka Smok) tak i modu. Cena na účtence je bez baterií které se kupovali zvlášť. V modu jsou baterie ale vyměněné cca rok staré. Nová žhavící hlava se 4 spirál... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 500
 Kč
3D tisk
3D tisk
Před 32 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Dobrý den, Nabízím Vám 3D tisk podle zadání nebo předlohy. Mám dost velké kapacity, které dokážou vykonat i větší zak... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Čistička vzduchu SENCOR SHA 6400WH-EUE2
Čistička vzduchu SENCOR SHA 6400WH-EUE2
Před 46 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Osobní odběr nebo zásilkovna. Nabídněte cenu. Čistička vzduchu Sencor SHA 6400WH, používaná přibližně rok, je v dobrém stavu. Bez balení. Dokáže efektivně přefiltrovat vzduch na ploše až 20 m. Má tři rychlosti čištění a čtyřstupňový filtrační systém: vstupní filtr, HEPA filtr, uhlíkový filtr a UV-C lampu, ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Vaporizér Arizer Extreme Q
Vaporizér Arizer Extreme Q
Před 49 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám stolní vaporizér Arizer Q S ovladačem a dálkovým ovládáním Nutno... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
AIRISTECH Viva Dry Herb Vaporizer 2200mAh
AIRISTECH Viva Dry Herb Vaporizer 2200mAh
Před 51 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Použité, jako nové Airistech Viva je přenosný vysoušecí vaporizér s pokročilým displejem OLED, digitálním nastavením teploty a na přenosný vaporizér má poměrně velkou komoru. Kromě toho Airistech obsahuje velkou vnitřní baterii s kapacitou 2200 mAh pro méně prob... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
450
 Kč
Nový bezdrátový ovladač AQARA Cube T1 Pro
Nový bezdrátový ovladač AQARA Cube T1 Pro
Před 51 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
nové, nepoužité, PC 560,- AQARA Cube T1 Pro představuje bezdrátový Zigbee ovladač scén a automatizací. Dokáže rozpoznat nejrůznější akce a umožní ovládat různé inteligentní zařízení pomocí nastavených propojení. Ovladač můžete jednoduše nakonfigurovat prostřednictvím aplikace, v níž ho rovněž propojíte... (více v detailu)
Hlavní město Praha
350
 Kč
Vaporizer Pax plus
Vaporizer Pax plus
Vaporizer Pax plus starý cca 4 měsíce používaný asi měsíc teď nevyužitý. P.c.4990 Kč nechám jej za 3300 přidám silikono... (více v detailu)
3 300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Ostatní elektro