MONO sluchátko s mikrofonem Yenkee YHP 50BT

Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Originál zabaleno (nerozbaleno). Osobní odběr Olomouc nebo Prostějov. Zaslání dopravcem dle výběru kupujícího. BLUETOOTH MONO NÁHLAVNÍ SOUPRAVA Nabíjecí dokovací stanice Mikrofon pro potlačení šumu Lehká sklápěcí konstrukce SPECIFIKACE: Bluetooth v5.0 BT profily HSP/HFP/A2DP/AVRCP Provozní dosah < 10 m Nabíjecí napětí DC 5 V (Typ C) Doba nabíjení ≤ 1,5 h Doba hovo... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč

Podobné inzeráty

NOVÁ bezdrátová sluchátka WirelessHeadset BH-M97
Před 3 dny - Ústecký kraj - BAZOS
PRODÁM NOVÁ sluchátka BH-M97 nevhodný dárek orig. krabice, pořizovací cena 1399kč, prodej 1tis.Kč Bluetooth: 50Čip: CSRA8615Vzdálenost: 10 m Protokol Bluetooth:, HFP, AVRCP, A2DPDekódovací způsob: SBCSColour: ČernáMateriál: ABSBuilt-in baterie: 180mAh/37VVýkon provozu: Asi 2 hodinyPohotovostní doba: 200 hodinPrac... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Bezdratová sluchatka Logitech G 435 - ruzne barvy 1
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám sluchatka Logitech G 435 v ruznych barvach a ruzne kompletace - pouze sluchatka ketra se připojuji ke všem zařízením ktera májí bluetooth -500kč, sluchatka + nabíjeci kabe... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Sluchátka HP s mikrofonem
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám sluchátka s mikrofonem. Jsou v top stavu. V případě zájmu piště na email nebo SMS.
Středočeský kraj
90
 Kč
Bluetooth sluchátka s vestavěným mikrofonem
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V balení se nachází : - 1x Bluetooth sluchátka v pouzdře - 1x USB C kabel + Dárek při koupi Popis : Bluetooth sluchátka s rychlým dobíjením , velkou , klidně i několika denní vydrží baterie a moderním pouzdrem na sluchátka ukazující procenta nabití . Důležité : Produkt Vám pošlu na Vámi zvolenou adresu , boxu nebo parcel shopu (Po celé České republice) . Před od... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
799
 Kč
YENKEE YHP 3035:
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám použitá sluchátka: YENKEE YHP 3035 Nabízím k prodeji použité sluchátka YENKEE YHP 3035. Skvělá volba pro milovníky hudby, kteří hledají kvalitní zvuk a pohodlí! Stav: Použitá, s běžnými známkami opotřebení (drobné škrábance na povrchu, ale plně funkční). Typ: Over-ear sluchátka s komfortními náušníky. Zvuk: Vysoce kvalitní zvuk s dob... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Sportovní bluetooth sluchátka
Před 1 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Prodám nové sportovní sluchátka bluetooth krásný zvuk. Cena je 170kč + 80kč poštovné
Ústecký kraj
170
 Kč
Platronics sluchátka s mikrofonem a dálkovým ovládáním
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám Platronics sluchátka s mikrofonem a dálkovým ovládáním v super stavu (viz foto) + Pouzdro
Hlavní město Praha
499
 Kč
Sluchátka s mikrofonem
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Gaming sluchátka s mikrofonem Funkční, pouze se loupají Značka Hyp... (více v detailu)
Jihočeský kraj
199
 Kč
Herní sluchátka Yenkee Shadow YHP 3035
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám plně funkční herní sluchátka sluchátka Yenkee Shadow YHP 3035 z důvodu přechodu na bezdrátová.
Hlavní město Praha
400
 Kč
Cestovní pouzdro na sluchátka Apple AirPods Max (černé)
Přidáno včera - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji cestovní pouzdro na sluchátka Apple AirPods Max v černé barvě. Vnitřek pouzdra je vystlán béžovým semišovým potahem, který skvěle chrání sluchátka před poškrábáním a poničen... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
BEZDRÁTOVÁ SLUCHÁTKA BML ,ZÁNOVNÍ
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám zánovní bezdrátová sluchátka BML E-series Binks. Specifikace : Moderní špuntová sluchátka s výrazným BML logem. Ke zdroji zvuku se připojují díky bezdrátové technologii Bluetooth ve verzi 4.1 s dosahem signálu 10 m a s podporou kodeků A2DP a EDR Praktické provedení s kabelem kolem krku a s ovládacími tlačítky pro přepnutí písničky či přijmutí hovoru nemusíte tahat mobil z kapsy. Kabel má plochou úpravu, která zabraňuje nepříjemnému zamotávání sluchátek do sebe, špunty jsou vybav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
250
 Kč
Nová Pods 02 bezdrátová sluchátka
Před 2 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nová, nepoužitá Pods 02 bezdrátová sluchátka 7h poslechu na jedno n... (více v detailu)
Hlavní město Praha
450
 Kč
sluchátka AIWA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Vintage sluchátka AIWA HP-30 v dobrém,funkčním stavu! (používání je samozřejmě znát). Polootevřená sluchátka (Japonsko 1977-1980). Kov, kůže, plast - jediná "slabina" - chybí na stranác... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
MONO sluchátko s mikrofonem Yenkee YHP 50BT
Před 10 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Originál zabaleno (nerozbaleno). Osobní odběr Olomouc nebo Prostějov. Zaslání dopravcem dle výběru kupujícího. BLUETOOTH MONO NÁHLAVNÍ SOUPRAVA Nabíjecí dokovací stanice Mikrofon pro potlačení šumu Lehká sklápěcí konstrukce SPECIFIKACE: Bluetooth v5.0 BT profily HSP/HFP/A2DP/AVRCP Provozní dosah < 10 m Nabíjecí napětí DC 5 V (Typ C) Doba nabíjení ≤ 1,5 h Doba hovor... (více v detailu)
Olomoucký kraj
400
 Kč
dobíjecí Bluetooth sluchátka V-Tac Smart VT-6322
Před 3 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Zcelq nova, bezdratova, dobíjecí Bluetooth sluchátka V-Tac Smart VT-6322vstupy AUX a MicroSD, port Micro USB pro nabíjecí kabel.Napáje... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Stojánek na sluchátka Red Fighter
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Stojánek na sluchátka Red Fighter.Nenechávejte sluchátka válet se jen tak po stole.Zavěste je na designový stojánek a ušetřete si tím místo na stole.Díky modernímu designu s transparentní střední částí se stane stojánek efektním doplňkem vašeho herního i pracovního místa.Stojánek je univerzální pro všechny typy náhlavních sluchátek.Perfektní design,ideální pro nejen herní sluchátka.Stojánek má pogumované protiskluzové části na ... (více v detailu)
Ústecký kraj
147
 Kč
16x sluchátka s mikrofonem
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Krabice se 16ti zcela novými sluchátky s mikrofonem.
Středočeský kraj
Neuvedeno
Bluetooth sluchátka Audeeo
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám nepoužité Bluetooth sluchátka Audeeo. 10 hodin poslechu Lehké, krásný design Super Bass - kvalitní čistý zvuk Zabudovaný mikrofon Komfortní náušníky In... (více v detailu)
Olomoucký kraj
300
 Kč
Sluchátka JBL C45BT
Dobrý den, prodám zmíněné sluchátka, jsou na bluetooth s výdrží baterie 16h. J... (více v detailu)
1 000
 Kč
Sluchátka Samsung Galaxy Buds2
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám sluchátka Samsung Galaxy Buds2 zhruba 2 roky používané. Žádné vady, fungují perfektně. Grafitová barva. Specifikace : Bezdrátová sluchátka - s mikrofonem, True Wireless, špunty, aktivní potlačen... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 490
 Kč
Sluchátka Jabra Elite 7 Pro WLC
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Minimálně používané sluchátka Jabra Elite Pro 7 WLC, nijak poškrábané, jako nové. Kompletní originální balení, přidávám silikonový obal na nabíjecí krabičku. Bezdrátové nabíjení (pad je součástí balení), připo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 990
 Kč
Sluchátka Bang & Olufsen Beoplay EX Black Anthracite
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám jedny z nejlepších bezdrátových špuntových sluchátek na trhu Bang & Olufsen Beoplay EX. Plně funkční včetně originální krabičky. Aktivní potlačení hluku (ANC), uzavřená konstrukce, Bluetooth 5.2, podpora AAC, aptX a SBC, přepínání skladeb, přijímání hovorů, s ovl... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 200
 Kč
DOQAUS Bluetooth sluchátka
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím tyhle fantasticke DOQAUS Bluetooth sluchátka s vydrži 20 hodin na jedno nabytí. Výborný stav. Cena ... (více v detailu)
Středočeský kraj
500
 Kč
ASUS TUF Gaming H7 Core herní sluchátka černá Krátkodobě pou
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Při odběru více kusů sleva ASUS TUF Gaming H7 Core herní sluchátka černá Symfonie na ušíchSluchátka ASUS TUF Gaming H7 jsou vybaveny 53 mm měniči, které poskytují pohlcující zvuk s ostrými středy, výškami a silnými basy. Díky flexibilitě mikrofonu s potlačením hluku budete mít jasnou linii komunikace se svými spoluhráči. Technické parametry I... (více v detailu)
Hlavní město Praha
499
 Kč
V-TAC Sluchátka Bluetooth VT-6322 Exa kód : TIP466332
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Zcela nova, zabalena, bezdrátová dobíjecí Bluetooth sluchátka, vstupy AUX a MicroSD, port Micro USB pro nabíjecí kabel. Napájeno do... (více v detailu)
Ústecký kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio