Endorfy Thock TKL Wireless Red - CZ/SK - Záruka 1,5 rok

Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám herní klávesnici používána měsíc pak jsem windows pc dával pryč a přecházel spět na macOS. Možnost předaní v Brně nemám krabici. Herní klávesnice , mechanický, bezdrátová, klasické (vy... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Eternico KD1000 - CZ/SK V ZÁRUCE IHNED K ODBĚRU
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Eternico Essential Keyboard Wired KD1000 - CZ/SK V ZÁRUCE Klávesnice - drátová, do kanceláře i domácnosti, 12 multimediálních kláves, bez podsvícení, životnost až 5 milionů kliknutí, vyklápěcí nožičky pro přizpůsobení výšky klávesnice, Plug & Play, česká a slovenská lokalizace kláves, USB-A, délka kabelu 150 cm Připojení Drátová Rozhraní USB Určení klávesnice Kancelářská Formát klávesnice Standardní - 100 % Technologie Membránová Připojení Připojení Drátová Rozhraní USB Určení klávesnice Určení klávesnice Kancelářská Formát klávesnice S... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
49
 Kč
HyperX Alloy Origins 60% - US
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám rok používanou mechanickou klávesnici. Všechny klávesy fungují kromě 9 v horní řadě ta je potřeba promáčknout trošku víc. Kupoval sem si Apex Pro takže mi tahle zavazí doma???????? Cena 900kč. Neni problém pos... (více v detailu)
Olomoucký kraj
900
 Kč
herní klávesnice Corsair K63, Cherry MX Red
Před 3 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Herní klávesnice Corsair K63 • Mechanická, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy • Spínače Cherry MX Red • Dynamické podsvícení, americká lokalizace kláves, USB, černá... (více v detailu)
Zlínský kraj
900
 Kč
Mechanická klávesnice Logitech PRO X TKL Lightspeed
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji herní mechanickou klávesnici Logitech PRO X TKL Lightspeed se spínači GL Brown Tactile. Ve velmi zachovalém stavu. Klávesnice má US / UK layout. Všechna tlačítka i podsvícení funkční. Připojení přes usb-c nebo dongle či Bluetooth. Prodej včetně originální krabice, pouzdra, manuálu, přechodky, donglu a usb kabelu. Prodej z důvodu přechodu na G915 - potřeba numerické klávesnice. Popis vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 499
 Kč
Headset HyperX Cloud Alpha Wireless (4P5D4AA) černý/červený
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, pasivní potlačení hluku, uzavřená konstrukce, radiofrekvenční připojení, USB-A, pro PC, herní režim, prostorový zvuk 7.1, s ovládáním hlasitosti, ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 550
 Kč
Corsair K65 Plus Wireless – Herná bezdrôtová klávesnica
Predám vyššie uvedený produkt Corsair K65 Plus Wireless – Herná bezdrôtová klávesnica. Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! Herná klávesnica , vymeniteľné spínače, vymeniteľné tlačidlá, mechanická, bezdrôtová, podsvietená, čierna a sivá, klasické (vysokoprofilové) klávesy, americká lokalizácia klávesov, spínače Corsair Red, makro programovateľné klávesy, Bluetooth, USB-A a Bezdrôtový USB prijímač, na Li-Ion batérie. Corsair K65 Plus Wireless je veľmi dobrá herná klávesnica. Je rýchla, citlivá a programovateľná. Hoci ju konkurenci... (více v detailu)
3 200
 Kč
Herní klávesnice Logitech G915 TKL
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám herní klávesnici Logitech G915 TKL, Lightspeed, GL Tactile US. Stav je velmi dobrý. K... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 999
 Kč
HyperX Alloy Origins 60 RED
Přidáno včera - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodávám skvělou herní klávesnici už pro ni nemám využití a chtěl bych aby posloužila i dalším uživatelům, je v pěkném stavu. Je to 60% verze určená spíše ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
800
 Kč
HyperX Cloud Alpha Wireless Gaming Headset
Před 3 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Herní sluchátka - bezdrátová, s mikrofonem, přes hlavu, okolo uší, pasivní potlačení hluku, uzavřená konstrukce, radiofrekvenční připojení, USB-A, pro PC, hern... (více v detailu)
Pardubický kraj
4 850
 Kč
Endorfy Thock 75% Red Onyx White (KailhRed,USB-C/BT/2,4 GHz)
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám kvalitní bílou mechanickou klávesnici Endorfy Thock 75% Red Onyx White Pudding. Prodám za 1200 Kč. Koupeno na firmu v Mironetu 19.9.2024 za 1872,60 Kč. Kompletní balení včetně veškerého příslušenství, včetně originální mironet faktury pro záruku. Stav jako nová, bez jediné vady, viz fotografie, rozbaleno pro nafocení a zkontrolování že je v pořádku. PARAMETRY: * Funkce N-Key Rollover (Anti-ghosting) * Funkce Hot swap * Barva: bílá * Rozměry: 326 × 136,2 × 42,5 mm * Hmotnost: 730 g * Rozložení kláves: US lokalizace * USB-C kabel o délce 1,8 m * Rozhraní: 2,4... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 200
 Kč
Mechanická klávesnice Logitech PRO X TKL Lightspeed
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji herní mechanickou klávesnici Logitech PRO X TKL Lightspeed se spínači GL Brown Tactile. Ve velmi zachovalém stavu. Klávesnice má US / UK layout. Všechna tlačítka i podsvícení funkční. Připojení přes usb-c nebo dongle či Bluetooth. Prodej včetně originální krabice, pouzdra, manuálu, přechodky, donglu a usb kabelu. Prodej z důvodu přechodu na G915 - potřeba numerické klávesnice. Popis vý... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 499
 Kč
SteelSeries Apex 9 TKL US, Prémiová klávesnice, zár.12/2026
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nová ve 100% stavu prém.klávesnice v kompletním balení a v záruce ve Smarty do 12/2026. Skvělá na hry i na práci. Špičková herní TKL klávesnice, mechanická, drátová, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače SteelSeries OptiPoint, makro programovatelné klávesy, vyměnitelné spínače, kovové tělo, černá, RGB podsvícení, Software SteelSeries GG. Odnímatelný USB-C kabel. Vyměnitelné switche. Tlačítko hlasitosti / mute Optické switche Výbava klávesnice - Podsvícené klávesy, Programovatelné klávesy, Multimediální klávesy, Anti-Ghosting, Odpojitelný kabel, Hotswap. Další vlastnosti klávesnice Vyměnitelné spínače, Kovové tělo Typ spínače - SteelSeries OptiPoint Rozměry : Šířka 355,4mm Výška 41,9mm Hloubka 128,3mm Hmotnost 712,9g Kompatibilita Windows 7, W... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 890
 Kč
Herní klávesnice NGS GKX-500 -CZ/SK, RGB
Před 1 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prakticky nová, nezvykl jsem si na mechanické klávesy. Původní cena 599kč Plnohodnotná mechanická klávesnice pro každého vášnivého hráče. Kovová konstrukce vykazuje jen tu nejvyšší možnou odolnost a stabilitu. Nechybí ani RGB podsvícení s možností vlastního nastavení či funkce Anti-Ghosting. Zajisté potěší také široká kompatibilita s herními konzolemi. Připojení je rea... (více v detailu)
Středočeský kraj
249
 Kč
HyperX alloy origins US red
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám mechanickou klávesnici HyperX alloy origins, má lokalizaci US a červené(lineární) switche. M... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 100
 Kč
Msi GL 73 - Záruka 1 rok - 17,3/i7 6x6 4,1ghz/1TB NVME
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Rychlý , výkonný, relativně tichý ,Záruka 1 rok , systém win 10 Home ,Výborný na práci ve 3D, náhrada stolního PC Lcd 17,3 , Používaný jen přes externí klávesnici takže opravdu perfektní stav klávesnice v notebooku...Vhodný i na hry pro veškeré tituly...na Ultra až High Intel® Core i7 8750H coffee Like 4,1ghz CPU 6x6 - 12 jader GeForce RTX 2060 6GB GDDR6 graphics 16GB of dual channel DDR4-2666 RAM 1 TB NVMe SSD 3.0 Pcie+ 500 HDD, 1 extra M.2 Combo Slot. FHD 60Hz IPS 72%NTSC Display (Optional 120... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
13 500
 Kč
Prodám set klávesnice a myš
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Set klávesnice a myši - drátový, česká a slovenská herní klávesnice, vysokoprofilové klávesy... (více v detailu)
Středočeský kraj
900
 Kč
Herní notebook ALIENWARE | GTX 1070 8GB | ZÁRUKA | 16GB
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
POPIS: Celosvětově oblíbená herní edice od Dellu. To je herní notebook s označením Alienware. Nádherně zpracované tělo notebooku designově připomínající vesmírnou loď je fascinující na první pohled. Na první dotek poznáte kvalitu použitých materiálů propracovaných do každičkého detailu. Uvnitř robustního těla se ukrývá to nejlepší z doby modelového roku. Notebook disponuje propracovaným systémem LED podsvícení, které lze detailně nastavovat v uživatelské aplikaci Alienware Command Center. INZERUJEME A DORUČUJEME ZBOŽÍ PO CELÉ ČR I NA SLOVENSKO | ZÁSILKOVNA ZDARMA | ČESKÁ POŠTA | PPL | PLATBA PŘEDEM I NA DOBÍRKU STAV: Notebook nese mírné známky užívání a to hlavně na horním víku viz reálné fotografie. Originální adaptér nese robněž stopy užívání. ZÁRUKA: 12 měsíců | FAKTURA samozřejmostí | bezpečný a spolehlivý nákup | možnost vrácení nebo výměn... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 999
 Kč
Klávesnice Razer Huntsman Elite
Před 8 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Prodám herní klávesnici Razer Huntsman Elite. Rozumné dohodě na ceně se nebráním. Herní klávesnice , mechanická, drátová, podsvícená, klasické (vysokoprofilové) klávesy, spínače Razer Opto-Mechanical, makro ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
990
 Kč
Logitech MX Keys, bezdrát.podsvícená CZ/SK 100%+ kláv.Genius
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Jako nová klávesnice ve 100% stavu v kompletním balení, nevyužitá. Velmi dlouhá výdrž na jedno nabití, použití pro PC/notebook, tablet, telefon, TV apod. Uspořádání Česká (CZ) / Slovenská (SK) Rozhraní - Bezdrátová, Bluetooth Integrovaný akumulátor, Multimediální klávesy, Podsvícení Příslušenství - USB nano příjímač Senzory přiblížení detekují ruce a osvětlují klávesnici v okamžiku, kdy se prsty přiblíží. Při nevyužívání podsvícení kláves zmizí a šetří energii. MX Keys sleduje myš MX Master 3 - nebo jinou myš s podporou Flow - z jednoho počítače do druhého, což umožní psaní na více zařízeních v jednom plynulém toku. MX Keys je napájena až 10 dní při plném nabití - nebo až 5 měsíců při vypnutém podsvícení. K dobití nabíjecí kabel USB-C. - MULTI OS - MX Keys funguje s operačními systémy Windows, Mac, Linux iOS a Android - EASY-SWITCH ENABLED - spárování klávesnice až se třemi zařízeními a přepínání mezi nimi stisknutím tlačítka Easy-Switch. Jeden klíč MX pro notebook, stolní počítač neb... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 890
 Kč
Herní notebook MSI KATANA | RTX 3070 | i7-11800 | ZÁRUKA
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
POPIS: Ultra-tenké a moderně zpracované tělo notebooku má jednoduchý, ale přitom agresivně herní design a na první pohled budí respekt. A má taky proč. Uvnitř těchto herních notebooků se nachází to nejlepší a nejnovější z oblasti počítačové technologie. Hnacím motorem tohoto konkrétního modelu je 8-jádrový procesor Intel Core i7-11800H Tiger Lake, jenž pracuje až s 16 vlákny. O grafický výstup se nám stará model GeForce RTX 3070 s 8 GB pamětí a poradí si jak s online hrami, tak prací v grafických programech. O špičkovou zvukovou kulisu se stará technologie Hi-Res Audio a Nahimic 3, která zajistí výstup té nejvyšší kvality a prostorový zvuk do vašich sluchátek. Veškerý výkon a teploty můžete sledovat přes tradiční uživatelskou aplikaci od MSI Dragon Center. V případě koupi, Vám nezbývá popřát nic jiného než příjemnou zábavu! INZERUJEME A DORUČUJEME ZBOŽÍ PO CELÉ ČR I NA SLOVENSKO | ZÁSILKOVNA ZDARMA | ČESKÁ POŠTA | PPL | PLATBA PŘEDEM I NA DOBÍRKU STAV: Notebook nese známky užíván... (více v detailu)
Kraj Vysočina
20 999
 Kč
Herní notebook MSI KATANA | ZÁRUKA | RTX 3050 | 16gb | SSD
Přidáno včera - Zlínský kraj - BAZOS
POPIS: Ultra-tenké a moderně zpracované tělo notebooku má jednoduchý, ale přitom agresivně herní design a na první pohled budí respekt. A má taky proč. Uvnitř těchto herních notebooků se nachází to nejlepší a nejnovější z oblasti počítačové technologie. Hnacím motorem tohoto konkrétního modelu je 6-jádrový procesor Intel Core i5-1400H Tiger Lake. O grafický výstup se nám stará model GeForce RTX 3050 a poradí si jak s online hrami, tak prací v grafických programech. O špičkovou zvukovou kulisu se stará technologie Hi-Res Audio a Nahimic 3, která zajistí výstup té nejvyšší kvality a prostorový zvuk do vašich sluchátek. Veškerý výkon a teploty můžete sledovat přes tradiční uživatelskou aplikaci od MSI Dragon Center. V případě koupi, Vám nezbývá popřát nic jiného než příjemnou zábavu! INZERUJEME A DORUČUJEME ZBOŽÍ PO CELÉ ČR I NA SLOVENSKO | ZÁSILKOVNA ZDARMA | ČESKÁ POŠTA | PPL | PLATBA PŘEDEM I NA DOBÍRKU STAV: Notebook je jako nový, nenese téměř žádné známky užívání. Originální k... (více v detailu)
Zlínský kraj
14 699
 Kč
Xbox wireless headset 2 roky záruka
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jsou skoro nepoužívané je k tomu i prodejna krabička
Středočeský kraj
1 699
 Kč
Herní notebook MSI GF63 | ZÁRUKA 24M | RTX 4050 | 16GB
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
POPIS: Super výkonná a lehce přenosná herní mašinka od MSI nese označení GF63 Thin. Díky použitým materiálům a konstrukci, která byla přímo stvořena pro cestování je tento herní notebook oblíbený, jak u studentů, tak manažerů a lidí, kteří jsou neustále v pohybu a potřebují být ONLINE a to s dostatečným výpočetním výkonem. Notebook má tloušťku jen necelé 2 centimetry a váží pouhých 1,86 kg, což je na cestách opravdu znát. Uvnitř těchto „drobečků“ najdeme vysokorychlostní procesory od Intelu počínaje řadou Coffee Lake. O grafický výkon se už tradičně stará společnost NVIDIA se svými grafickými kartami GeForce a to jak z řady GTX , tak RTX. Nemusíte mít tedy obavy, že by jste si nezahráli nějakou hru, nebo se Vám základní práce v Corelu sekala.O špičkovou zvukovou kulisu se stará technologie Hi-Res Audio a Nahimic 3, která zajistí výstup té nejvyšší kvality a prostorový zvuk do vašich sluchátek. Veškerý výkon a teploty můžete sledovat přes tradiční uživatelskou aplikaci od MSI Dragon Cen... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
17 999
 Kč
HP ZBook 15 G6 - i7-9850H | 32GB | 512GB SSD | Záruka
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodám výkonný a odolný notebook HP ZBook 15 G6, který je ideální pro profesionální použití v oblastech jako grafika, videoeditace, inženýrství a náročné multitasking. Tento model nabízí skvělý výkon a flexibilitu, což z něj činí vynikající volbu i pro profesionály v oblasti herního vývoje. ► Celokovové šasi: Robustní a odolné zpracování ideální pro náročné podmínky. ► Displej: 15,6" matný IPS Full HD displej s rozlišením 1920×1080 a jasem 400 nits pro jasný a živý obraz. 100% sRGB pokrytí zajišťuje vynikající barevnou přesnost. ► Grafický výkon: S grafikou NVIDIA Quadro T2000 (4 GB GDDR5) zvládne notebook náročné vizuální úkoly a rovněž dobře poslouží i pro lehčí herní zábavu. ► Operační systém: Předinstalován Windows 11 Pro s možností přeinstalace na Windows 11 Pro zdarma. ► Notebook je ve výborném stavu, kompletně vyčištěný a přepastovaný. Vhodné jako dárek nebo pro osobní použití. Parametry: • Procesor: Intel® Core™ i7-9850H • Paměť: 32 GB (možnost rozšíření až na 128 GB) • Ú... (více v detailu)
Kraj Vysočina
14 990
 Kč
Herní Počítač set
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodávám herní počítač Alza PC Grafika: NVIDIA GeForce RTX 2070 Super Procesor: Intel Core i7 9700F Coffee Lake Kapacita: 1920GB RAM 16GB Původní cena počítače cca 30+ tisíc,mám ho cca 3 roky. Zvládá všechny hry na výbornou a to i ty velmi náročné. Monitor AOC prohnutý, 240Hz, úhlopříčka 27 palců. Původně zakoupen za cca 10 tisíc. Klávesnice Royal... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: PC, notebooky, tablety