Reproduktor X30

Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám přenosný reprotuktor OHAYO-X30 bluetooth připojení 50W Stereo BT5.3 , RGB osvětlení , Reproduktor IPX67 vidrž baterie nabíjení: Typ C připojení:lze použit ja... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč

Podobné inzeráty

Reproduktor X30
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám přenosný reprotuktor OHAYO-X30 bluetooth připojení 50W Stereo BT5.3 , RGB osvětlení , Reproduktor IPX67 vidrž baterie nabíjení: Typ C připojení:lze použit ja... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 200
 Kč
Přenosný reproduktor na rameno Soundgear
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Přenosný reproduktor na rameno Soundgear , pouze rozbaleno BEZDRÁTOVÝ REPRODUKTOR NA RAMENO s FUNKCÍ BLUETOOT Han... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
300
 Kč
AK-8000 stereo grafický equalizer Japonsko
Přidáno včera - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Prodám AK-8000 stereo grafický equalizer Japonsko. Vzhled, funkčnost (zvuk) a další informace viz komentovan... (více v detailu)
Hlavní město Praha
799
 Kč
GEMINI 2 DIGITÁLNÍ REPRODUKTOR Jeden z nejlepších NA SVĚTĚ
Přidáno dnes - Plzeňský kraj - BAZOS
PRVNÍ STEREO DIGITÁLNÍ ZESILOVANÝ REPRODUKTOR NA SVĚTĚ úplné STEREO S INTEGROVANÝM USB AUDIO PRO POUŽITÍ S MODELY A SOFTWAROVÝMI KYTAROVÝMI SYSTÉMY Mission Empower™ obsahuje vícekanálové výkonové zesilovače třídy D, aktivní výhybky s variabilním ekvalizérem a koaxiální měniče s plným rozsahem, které jsou od základu navrženy tak, aby spolupracovaly jako dokonalé řešení zesílení pro modelovací systémy. Přiložené digitální audio rozhraní ve studiové kvalitě nabízí trochu perfektní stereo zvuk třídy 2 s volitelnou ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
24 999
 Kč
Arylic Up2stream A50+ Bluetooth zesilovač pro reproduktory
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Tento zesilovač. Arylic Up2stream A50+ Bluetooth zesilovač pro reproduktory, TPA3116 stereo systém, multiroom/multizone sync HiFi Audio, bezdrátový stereo zesilovač Streamujte svůj zvuk bezdrátově:Přidejte možnost bezdrátového / síťového streamování k pasivním reproduktorům a aktivním subwooferům. Přidejte zesilovač A50+ do svého současného domácího stereofonního systému a sítě Wifi a poté streamujte svůj oblíbený zvuk bez jakékoli komprese přes wifi a Airplay 1. VÝKONNÝ ZVUK HQ: Digitální zesilovač třídy D A50+ je schopen dodávat 50 W na kanál při 24 V/4 ohmy a 35 W při 24 V/8 ohmů. Je spárován s interním DAC, který podporuje dekódování až 24bit/192kHz a poskytuje vašim reproduktorům vysoce kvalitní kvalitu zvuku. Ovládání více místností: Umož... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 900
 Kč
VTIN BH338A bluetooth reproduktor
Přidáno dnes - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám ten BT reproduktor. Je úplně nový. Plně funkční. Přenosný reproduktor Vtin využívá nejpokročilejší technologii Bluetooth 5.0, která umožňuje rychlejší a stabilnější přenos hudby. Díky své velikosti je ideální pro cestování. Nejmodernější Bluetooth 5.0 reproduktorů VTIN zajišťuje rychlejší párování a stabilnější připojení. Bezpečné použití u bazénu, na pláži, v koupelně nebo... (více v detailu)
Liberecký kraj
250
 Kč
Gramofon přenosný General Electric Wildcat
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám General Electric Wildcat přenosný gramofon Stereo s reprod... (více v detailu)
Hlavní město Praha
999
 Kč
Bluetooth reproduktor c6
Před 2 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám plně funkční a skoro nepoužitý bluetooth reproduktor Vlastnosti: - Bluetooth verze: V3.0 - Podporovaná karta: TF / Micro SD - Mikrofon - Funkce: obsluha hovorů, přehrávání / posouvání skladeb, ovládání hlasitosti - Podporované form... (více v detailu)
Pardubický kraj
120
 Kč
Reproduktor Trust GXT 620 Axon RGB
Přidáno dnes - Středočeský kraj - SBAZAR
Prodám reproduktor Trust GXT 620 Axon RGB. Jedná se o herní reproduktor s podporou RGB podsvícením, soundbar s celkovým výkonem 12 W, jednoduché upravení hlasitosti s otočným voličem na pravém boku reprod... (více v detailu)
Středočeský kraj
499
 Kč
Bezdrátová Bluetooth sluchátka Gogen HBTM 41 RR
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Perfektní silný zvuk a basy. S mikrofonem pro hands free a pěkně hrajícím FM rádiem. V originální krabici s originál kablíky. Hlavní vlastnosti: Bezdrátové Bluetooth streamování hudby z mobilu, tabletu, počítače, TV Vestavěné FM rádio Automatické vyhledávání stanic Mikrofon umožňující telefonování Ovládání přehrávání, hlasitosti i hovorů přímo na sluchátkách Výdrž baterie až 6 hodin (v závislosti na hla... (více v detailu)
Hlavní město Praha
399
 Kč
Bluetooth Reproduktor dekorativní s náladovým osvětlením
Před 4 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Prodám Bluetooth Reproduktor dekorativní s náladovým osvětlením Reproduktor je nový a zabalený, skladem 10 ks, záruka 2 roky. Možnost zaslání přes PPL nebo Zasilkovnu. • Výstup s maximálním výkonem 90 W • Výkonná vestavěná 2 600mAh bateri... (více v detailu)
Olomoucký kraj
1 450
 Kč
REMAX PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR RB-M25
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
REMAX PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR RB-M25 Verze Bluetooth ---- 5.1 Přenosová vzdálenost ---10m Impedance-85Hz-16KHZ Impedance - 2 ohmy Jmenovitý výkon ---15W Vstup ---5V=2A Kapacita baterie - 3000... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
750
 Kč
Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nový Nepoužitý Nejlepší cena Ihned k prodeji, nebo odeslání. Osobní předání PPL Alto Professional Přenosný PA systém reproduktorů Busker, 200 W, Bluetooth, 3kanálový mixér, Alesis FX, ovládání pomocí aplikace, USB nabíjení O tomto produktu Přenosný PA systém na baterie – s výkonem 200 W, 3kanálovým mixérem a 20 hodinami provozu na jedno nabití; robustní a kompaktní reproduktor s rukojetí lze snadno přepravovat a sestavit 3kanálový digitální mixér – mixér s vstupy mikrofonu, přístrojové a linkové úrovně a Bluetooth. Procesor Alesis FX nabízí přístup k reverbům, zpožděním, sboru, hadem a dalším Bezdrátové ovládání – s Bluetooth 5.0 streamujete z každého zařízení, spárujete dva autobusy pro stereo streamování PA nebo ovládáte mixování, hladinu efektů a EQ přes aplikaci Alto Pro 4 pozice reproduktoru – vertikální, nakloněný, horiz... (více v detailu)
Jihočeský kraj
6 000
 Kč
Mixážní systém CLOUD CX263
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Mám na prodej toto zařízení. "3-zónový mixážní systém, 6 stereo linkových vstupů, 2 mikrofonní vstupy (MIC1 paging), 3 zónové výstupy (1x stereo)." Slouž... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Kentiger HY-502S
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Predam stereo zosilnovac Kentiger HY-502S bol malo hrany. Vhodny k PC, ku telke, ku konzole atd ma USB vstup aj SD slot na kartu, aux vstup, FM radio, hudba cez bluetooh. Ma velmi pekny zvuk. Ma aj LED a EQ rozne mo... (více v detailu)
Hlavní město Praha
890
 Kč
Hi-Fi reproduktorové boxy Typ 250 SM
Před 2 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Vzácné německé 3pásmové HI-FI reproduktory se super zvukem!. Zvuk je neskutečný, čistý, zvonivé výšky, jasné středy s dostatkem basů. Cena pouhých 1290 Kč. Země Německo Výrobce/značka Summit, Hans G. Hennel GmbH & Co. KG; Wehrheim, Usingen Rok 1974?? Reproduktor 3 hlasité reproduktory Vypněte napájení 50W (max. 70W) z Radiomuseum.org Model: Hi-Fi rep... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 290
 Kč
sportovní Bluetooth sluchátka s příjmem hovoru, kus
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
preferuji osobně, zásilkovna, balíkovna psát na email nebo volat Technologie Bluetooth 5. Čistá kvalita zvuku Crystal HD. Nepromokavý design. Hands Free zabudovaný mikrofon Stereo hudba + hovory Sluchátka jsou odolná proti potu, ale nelze je použít k plavání Připojte dva mobilní telefony současně Snadno přepínejte mezi hovory spárovanými dvěma telefony Ergonomické sluchátko, pohodlné na nošení. Hlasový příkaz pro vyzvednutí / odmítnutí ... (více v detailu)
Ústecký kraj
100
 Kč
Bezdrátové Bluetooth sluchátka GoGEN HBTM 31S
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám nová nepoužitá!! Sluchátka bezdrátové Bluetooth streamování hudby z mobilu, tabletu nebo počítače Mikrofon umožňující telefonování Ovládání přehrávání, hlasitosti i hovorů přímo na sluchátkách Odnímatelný kabel s konektorem 3,5 mm v délce 1,2 m Skládací hlavová opěrka Slot pro Micro SD karty FM tuner. ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
290
 Kč
MARSHALL KILBURN II.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám používaný funkční Aktivní přenosný reproduktor s luxusním stereo zvukem, bass reflexem a podporou kodeku aptX 360° zvuk celkový výkon 36 W (20W zesilovač třídy D pro woofer; 2× 8W zesilovač třídy D pro dvojici tweeterů) 3.5mm vstup Bluetooth 5.0 aptX možnost ovládání hlasitosti, výšek a basů ... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 500
 Kč
FENTON TL8LED 400W + 150W MONACOR Subwoofer
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Predam pasivne reproduktory FENTON TL8LED 400W maju prepinac na LED osvietenie (effekt podla hudby) + 150w carpower Subwoofer znacky MONACOR vo velmi peknej skrinke do auta. Reproduktory hraju velmi cisto pekne, su len par krat hrane. Idealne na ozvucenie domu, party, DJing, bar ale aj do auta ci do hudobneho studia pre zacinajuceho producenta, kapelu. Bass je massivny ma pekn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 800
 Kč
Prodám led lampičku s bluetooth reproduktorem
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám použitou led lampičku Falcon s bluetooth reproduktorem a s přísvitem Kompletní specifikace Flexibilní nastavitelná část lampy RGB noční světlo SMD LED osvětlení Svítivost: 300 lumenů Ovládání barev dotykovým spínačemB arevná teplota: 5000 - 5500 K Jas nastavitelný ve 3 úrovních Dosah 10 metrů USB zásuvka - 5V-2A, USB zásuvka pro nabíjení mobilních telefonů Výborná kvalita zvuku v interiéru Možno použít i jako telefonní hlasitý odposlech Výko... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
550
 Kč
Blackstar TONE:LINK Bluetooth Audio Receiver
Přidáno včera - Hlavní město Praha - SBAZAR
Cenu navrhněte, dohoda jistá. Třeba to ještě někdo využije. Odběr v Praze, v Libni nebo za 80 Kč zašleme Zásilkovnou. S bezdrátovým zařízením Tone:Link jednoduše rozšíříte váš aparát o Bluetooth stereo přijímač. S jeho pomocí můžete poslouchat hudbu nebo jamovat bez potřeby dodatečných kabelů. Zařízení je přizpůsobeno pro použití s nástrojovými aparáty, PA, mixpulty, ozvučením v autech a všude t... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
bassPUMP basový rezonanční reproduktor s vibracemi
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nové. Technická specifikace: Podpora výkonu - 50W rms, 70W max. Frekvenční rozsah - (v závislosti na povrchu) 5-100 Hz. Impendace 8Ohm Rozměry: c... (více v detailu)
Středočeský kraj
800
 Kč
PIONEER MVH-180UI , USB , AUX , MP3....
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Max. výstupní výkon: MOSFET 50W x 4 Tuner: RDS FM / AM (24 přednastavených stanic) Přehrává: z USB: MP3, WMA, WAV, FLAC audio soubory Další hudební zařízení přes přední Aux-In Přední panel: odnímatelný Podsvícení tlačítek: červené Dálkové ovládání: vstup pro ovládání z volantu Auto mute Úsporný režim Hudební vyhledávač Krátké šasi autorádia Displej Zobrazení azbuky Obrazovka: široký úhel, VA LCD displej (1 řádek s 13 znaky) Světelné efekty Časovač osvětlení Úprava jasu: 10 kroků Konektivita Aux-in: osvětlený, přední vstup Aux-in Přímé ovládání subwooferu Vstup pro ovládání z volantu RCA výstup: 2 (přední, zadní nebo subwoofer) Čelní USB: osvětlené USB Apple kompatibilita Kompatibilní s iPod, iPhone Kompatibilní generace: Pioneer ARC spolupracuje s iPhone 5 nebo vyšší Podporované funkce Přímé ovládání iPod z ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
800
 Kč
Zapůjčení, pronájem partyboxu JBL310 Bluetooth USB Aux
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
JBL Partybox 310 k zapůjčení! Chystáte party, oslavu, svatbu, či prostě hledáte ten pravý hudební doprovod na Vaši událost? Úžasný výkon tohoto partyboxu je určen i pro větší události! Jednoduše zapnout, spojit přes Bluetooth nebo kabel s chytrým telefonem, notebookem, nebo jiným zařízením a můžete začít... Užijte si Vaší oblíbenou hudbu vždy a všude ve vynikající kvalitě a skvělé hlasitosti, zvýrazněné mohutnými basy. Ať už na příští párty, sportovní a... (více v detailu)
Ústecký kraj
500
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio