Cardas Iridium RCA 0,5m

Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám vynikající signálový kabel Cardas Iridium RCA 0,5m v originálním balení včetně certifikátu. Kabel je ve stavu nového, koupen v ČR v HiFiSound.cz, jsem jediný majitel. Skvělá dyn... (více v detailu)
Karlovarský kraj
4 800
 Kč

Podobné inzeráty

sig. kabely zkompletované z metráže značky Tasker C 301
Přidáno dnes - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám sig. kabely zkompletované z metráže značky Tasker C 301 kabely... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
EAGLE CABLE CONDOR BLU\" High-End \" RCA kable ( \" CINCH \"
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
High-End "" RCA kable ( "" CINCH "" ) EAGLE CABLE CONDOR BLUE MC 3.1 0... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 875
 Kč
Reprokabely
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní reprokabely vhodné pro zapojení Bi-wiring, ale také pro jakékoliv jednodušší zapojení. Délka kabelů je 160cm. Jedná se o kabely 2x Audioquest Semi-soli... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 200
 Kč
DYNAVOX AUX-S přepínač RCA vstupů
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám přepínač RCA vstupů DYNAVOX. Umožnuje k jednomu vstupu připojit až 5 dalších zařízení. Používal jsem jej tak, že k jednomu koncovému zesilovači jsem připojil AVR i předzesilovač vyhrazený pro gramofon. Konstrukce přepínače je robustní, celokovová a j... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 200
 Kč
XLR kabely kratší 15ks + mikrofonní kabely 4ks
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodám XLR - XLR kabely kratší: 0,5m 2x; 1m 2x; 1,5m 5x; 3m 2x; 5m 1... (více v detailu)
Hlavní město Praha
900
 Kč
LP - DAVE STEWART - AND THE SPIRITUAL COVBOY - RCA / 1990
Přidáno dnes - Pardubický kraj - BAZOS
LP - DAVE STEWART - AND THE SPIRITUAL COVBOY - RCA / 1990 , LP - výborný stav, bez škrábanců, nebo vrypů, obal - viz.foto. LP vložena do ochranného PE... (více v detailu)
Pardubický kraj
299
 Kč
Repro kabely DAX
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Audio kabely 0,5m DAX car audio music pro machine speaker wire 2,5mm2 J... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
usb mikrofon
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám na 100% funkční USB mikrofon RELOOP SPOD PRO. Vhodný na mluvené slovo, zpěv ... Včetně originální krabice, manuál, příslušenství. Mám k němu navíc pop filtr a stojánek. Stačí připojit do USB a už funguje. Podcast / studiový mikrofon s integrovaným USB zvukovým rozhraním, ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
B-Tech BT31 přepínač audio vstupů.
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám B-TECH BT-31 Imput Control 3 Way / Přepínač 3 audio vstupů. Dá se použít třeba i pro připojení subwooferu k několika aktivním reproduktorům. Plně funkční stav, jako nový. Vhodný i pro profesionální použití. Kovové tělo, stříbrné provedení. Cena 700 Kč. Mohu k ... (více v detailu)
Středočeský kraj
700
 Kč
Stereo audio kabel 3,5 mm samec | 2x RCA samec
Před 3 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Kabel 1,5m,propojuje multimediální zařízení s 3,5mm jack zásuvkou, jako jsou smartphony a tablety, k výstupnímu zařízení, na... (více v detailu)
Plzeňský kraj
89
 Kč
RCA na HDMI adaptér převádí AV/RCA/Cinch CVBS
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
RCA na HDMI adaptér převádí AV/RCA/Cinch CVBS Composite Video a audio signale HDMI 1080P (60HZ) výstupní signály. AV na HDMI konvertor vhodný pro TV, DVD, PAL, PS3, NTSC, VCR atd. (Upozornění: Podporuje se pouze RCA na HDMI a HDMI na RCA nebo AV není podporováno) kabel sám má RCA (červená, bílá, žlutá) kabel a USB napájecí kabel, navíc je dodáván také HDMI kabel, nemusíte kupovat žádný další kabel. Abyste ušetřili ještě více času a energie, má zabudovaný pravý HD čip, podporuje pokročilé... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
250
 Kč
2x 10m Audio kábel RCA (Cinch) Male - Female
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám rozbalený 2x prodlužovací audio kabel o délce 10m (10 metrů každý). Cinch konektor - jed... (více v detailu)
Zlínský kraj
80
 Kč
2x 3m Hama Audio kábel RCA (Cinch) Male - Female
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám rozbalený 2x prodlužovací audio kabel o délce 3m (3 metry každý). Cinch konektor - jedn... (více v detailu)
Zlínský kraj
80
 Kč
HITACHI PS 10 - Absolútny TOP stav, prekáblovaný + nový hrot
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Ponúkam na predaj vynikajúci automatický Japonský gramofón HITACHI PS 10. Gramofón je v stave ako nový po technickej aj optickej stránke. Jedná sa o poctivú masívnu takmer 9 kg konštrukciu stojacu na kvalitných odpružených nohách. Prístroj je bez jediného ťukančeka v TOP stave od zberateľa. Dá sa povedať, že bol v tej dobe ťažkým konkurentom takých značiek, ako boli gramofóny Pioneer PL-A25, PL-A35 a podobne, ale Hitachi bola pomerne drahá značka a bola určená viacmenej pre Americký a Japonský trh a ku nám sa dostávala iba zriedkavejšie. O to je prístroj vzácnejší. Má vo vnútri celokovovú - v podstate nezničiteľnú mechaniku. Preto aj patril k drahším prístrojom. Kompletné parametre nájdete na poslednej fotografii inzerátu. Gramofón prebehol kompletným servisom pred znovuuvedením do prevádzky. - Nový hnací remeň - Vymenený signálový kábel s kvalitnými RCA konektormi... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
UNIVERSUM F2092 Direct-drive
Dvourychlostní, plně automatický gramofon s přímým náhonem talíře. Možnost nastavení velikosti desky. Antiskating. Stroboskopické doladění otáček. Možnost opakování. Gramofon je po kompletním servisu. Na plexi krytu jsou nepatrné kosmetické nedostatky. Nový kvalitní signální kabel + zemnící vodič. Osazeno novou přenoskou Ortofon 2M Red. Možný prodej bez přenosky. Type: fully automatic Drive method: direct drive Platter: 300mm aluminium alloy Speeds: 3... (více v detailu)
12 990
 Kč
Univerzalne Android Autoradio 8/128 GB 8 Jadro 2.2 GHz
Prodám 2DIN autoradio v zabaleném stavu, odzkoušeno. POKUD ČTĚTE TENTO INZERAT TAK JE AKUTALNÍ ! ZABALENÉ V POUZDRU VHODNĚ I JAKO DÁREK V krabici ! BUDE MI RADIO PASOVAT? Nejlépe uděláte když si přeměříte rozměry otvoru na radio ve vašem autě a srovnáte s rozměry radí. K rádiu existují rámečky pro různé tipy aut. K řadí je univerzální ramik viz. foto. MUZU RADIO VRATIT ? Ano, můžete rádio do 1 měsíce v případě nespokojenosti V POVODNÍM STAVU S KRABICÍ vrátit. To je zároveň odpověď na otázku zda poskytuji záruku. Radio mě aktivně chlazení! Parametry: 8 GB RAM + 128GB ROM CPU 8 JÁDRO 64 Bit System: Android 13 Jazyk : Slovencina, Cestina atd... Mirror link: Android/IOS Wifi 2x USB kabel pro vivedení USB portu Display : 2.5D 7palcový kapacitní dotykový display s rozlišením 1024*600 Bluetooth 4.0 Podpora GPS : Sygic, iGO... jednoduše si stáhnete přes googlePay Podpora ovládání přes volant. Možnost připojení přední kamery. (není součástí balení) Zabudovaný mikrofon, možnost volání p... (více v detailu)
5 100
 Kč
2-pásmové aktivní repro Acoustique Quality M23
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velmi zachovalé 2-pásmové aktivní repro AQ M23. Zakoupeno na alza.cz, používáno pouze jako ozvučení TV. Krásný přednes. Možno připojit k TV, PC, ... bez nutnosti použít zesilovač! Specifikace typ soustavy: 2.0 měniče basový 5" – polypropylenová membrána výškový 2× 0,5" jmenovitý RMS výkon: 2× 30W harmonické zkreslení zesilovače: < 0,3%... (více v detailu)
Středočeský kraj
2 200
 Kč
2din autorádio navigace android 2+32gb + příslušenství
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám nové, jen vyzkoušené 2din autorádio. Čtěte celý inzerát a prohlédněte si všechny fotky ať víte co kupujete ;) Možnost dokoupit - zadní kamera (+ 300 Kč) rámeček (+200 Kč) ISO konektor (+150 Kč) anténní adaptér (+50 Kč) Popis : Rozměr 178x102 mm, Android v Češtině, Bílé podsvícení tlačítek, 7 palcová celolodotyková obrazovka, Stereo MP5 přehrávač - Víceformátové přehrávání, GPS Navigace, AM FM rádio, WiFi, hotspot WiFi, Bluetooth, 2 GB RAM + 32 GB ROM, 2x USB, Podpora telefonní spojení, Podpora vstupu zadní kame... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 300
 Kč
Digitální komponentní kabel, 3x Cinch-3x Cinch (RCA)
Před 6 dny - Pardubický kraj - BAZOS
kabel vyšší kvality na přenos obrazu např. z dvd reokordéru nebo přehrávače do televize či projektoru, apod....... (více v detailu)
Pardubický kraj
100
 Kč
Vention HDMI to RCA Converter Black Metal Type
Před 7 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Prodám Vention HDMI to RCA Converter Black Metal Type. Nepoužitý.
Pardubický kraj
300
 Kč
Sluchátka Technisat
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Technisat STEREOMAN 2 je lehká a pohodlná bezdrátová náhlavní souprava pro příjem audio signálů doma. Systém využívá nejnovější bezdrátovou technologii 2,4 GHz, kterou vyniká křišťálově čistým stereofonním zvukem. Součástí sluchátek je dokovací stanice, která plní funkci vysílače a lze ji ryc... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 000
 Kč
Linn BLACK RCA
Před 7 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Postovne v cene, alebo osobny odber v Breclav obstaravacia cena noveho kabla bola cca 150 eu... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 500
 Kč
Nové 2DIN 7" Android autorádio
Před 4 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodam nové autorádio 7" univerzální 178x102 mm ! Preferuji osobní předání Praha s okolí Autorádio komunikuje s Apple i Android telefony, kabely pro připojení ovládání z volantu , a CANbus ! 7" dotykový displej BLUETOOTH - možno bezdrátově pouštět hudbu, či telefonovat, rádio má i zabudovaný mikrofon Android 12 2GB RAM 32GB vnitřní paměť 4 jádrový procesor Bezdrátový Apple CarPlay AndroidAuto pomocí USB Měnitelné LOGO a Rozhraní Wi-Fi Obchod play - možnost stahování aplikací pro android zařízení, tak jako... (více v detailu)
Středočeský kraj
1 800
 Kč
MARMITEK Audio Anywhere 625 bezdrátový přenos zvuku
Před 5 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nové nepoužité (pouze vybaleno). Audio souprava MARMITEK Anywhere 625 Vám umožní velmi jednoduše šířit bezdrátově zvukový signál. Stačí pouze připojit vysílač k zdrojovému zařízení (TV, PC, Web rádio, CD prehrávač, atd.) přes mini-jack kabel a připojit přijímač k Vašemu zvukovému zařízení. SPECIFIKACE: Napájení: 230VAC +10% -10% 50 H... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Gramofón DENON DP-75M + 12" rameno DA-402
Predám tento špičkový japonský direct drive gramofón v exkluzívnom designe po celkovej rekonštrukcii pre náročného: - dlhé 12" rameno DA-402 - dyha lacewood, lakovaná na vysoký lesk - MC prenoska DENON... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Audio