DYNALAB Signature SDA 2.8 HiFi repro

Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní sloupové reprosousta s bassreflexem. Funkční a zachovalé měniče. Vel... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč

Podobné inzeráty

WIGO ACUSTIC WB 52 velké německé vintage HiFi repro
Přidáno dnes - Hlavní město Praha - BAZOS
Kvalitní německé bedny 17kg jedna. Údaje viz štítek. Zachovalé měnič... (více v detailu)
Hlavní město Praha
2 200
 Kč
Predám hifi repro Yamaha NS-G30
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
staršie, technicky úplne v poriadku , veľmi slušný zvuk
Jihomoravský kraj
2 000
 Kč
Sloupová repra TVM ARS 330-01/8
Přidáno dnes - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám plně funkční, velmi zachovalé, sloupové třípásmové reprobedny, reprosoustavy TVM (Tesla) ARS 330-01/8. Jsou osazeny HiFi reproduktory Tesla. Param... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 499
 Kč
SONY HIFI SESTAVA
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, předmětem prodeje je velice pěkná stereo HIFI sestava , složená z výborných a kvalitních komponentů SONY, zesilovač SONY TA-FE570 , tuner SONY ST-S120 a rekordér SONY MDS - JE520 s přehrávač... (více v detailu)
Hlavní město Praha
19 999
 Kč
Reprobedny JBL Control One.
Přidáno včera - Pardubický kraj - BAZOS
Vynikající monitory JBL Control One. Dvoupásmová konstrukce, poctivý tuhý korpus s kovovou přední ochrannou mřížkou a předním bassreflexem. Možnost snadného uchycení na zeď. Vhodné jako monitory do domácího studia, nebo pro kvalitní a prostorově nenáročné ozvučení obytných pro... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 900
 Kč
HiFi sestava Universum
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Prodám velice pěknou, plně funkční a zachovalou hifi sestavu Universum z roku cca 1990. Sestava obsahuje: - Zesilovač - Ekva... (více v detailu)
Středočeský kraj
16 000
 Kč
PIONEER RT-707
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím ze sbírky cívkový magnetofon PIONEER RT-707. Jedná se o čtyřstopý dvourychlostní přístroj s autoreversem. Tři motory, V magnetofonu byl osazen nový kvalitní řemínek počítadla. Je v zachovalém stavu, funkční, vše v pořádku, včetně mechaniky a hlav. Jedná se o kvalitní ob... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Tesla NC 420 HiFi gramofon
Přidáno dnes - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám funkční, kvalitní a zachovalý Hi-Fi gramofon Tesla NC 420. Dřevěný sokl, bez škrábanců na šasi, odklopné plexisklové víko. V gramofonu je zabudovaný zesilovač pro magnetodynamickou přenosku (tzn, propojit se tedy dá i do zesilovače, který nemá předzesilovač pro gramofon). Volba rychlostí, nová přenoska, nový hnací řemínek, návod k ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
2 800
 Kč
Prodám vysoce kvalitní Tuner Sansui-T-X950L a zesilovač-Sans
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Prodám vysoce kvalitní Tuner Sansui-T-X950L a zesilovač-Sansui-A-X950L, výborný zvuk, 7pásmový ekvalizér, krásně svítí křivky, a super hraje, Nevysvícený krásný displej, basy, výšky, super excelentní zvuk!!! Super bílý a nevysvícený displej !!!! Váha přístroje je asi 6kg, velmi kvalitní !!!! SUPER ZVUK !!!! Mnoho... (více v detailu)
Ústecký kraj
3 000
 Kč
Panasonic přenosný CD Kazeta rádio
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím k prodeji vzhledově a funkčně velice slušné přenosné r... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 100
 Kč
HIFI VĚŽ JVC CD KAZETA RADIO AUX DO REPRO
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Ve velmi dobrem stavu, funkční, nepoškozeno, nepoškrábáno. Včetně dálkového ovladače. Velké kvalitní reproduktory ve dřevě. Původní cena ~ 23000,- Kč. Rozměry cca 40x40x50 cm. Da se i vzdáleně, bezdrátově propojit přes AUX konektor, stereo jack, i s BT (bluetooth) adaptérem s mobilem (se smartphone) a pouštět hudbu bezdrátově z mobilu, viz foto. BT adaptér... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 300
 Kč
HiFI vž Technics, 4 komponenty (ZES, MGF, FM, CD)
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
dobrý den, nabízím pro milovníky kvalitního poslechu tento klasický stereo set Technics. Zesilovač, mgf, AM/FM tuner, CD, stav: technický stav 100%, plně funkční, CD načítá i mega poškrábané výpalky, MGF vyčištěn odmagnetován, kosmetický stav výborný až chvalitebný, viz foto kupující obdrží: přístroj viz foto/popis, jako vždy prodej bez záruky, zato však s doživotní servisní podporou pro Váš klidný spánek Omlouvám se, ale vzhledem k tomu, že se mi podobné sety velmi těžko shání ale zároveň vz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
11 000
 Kč
CD přehrávač Accuphase DP-60
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Nabízím k prodeji CD přehrávač Accuphase DP-60 Velmi kvalitní CD přehrávač v dobrém technickém stavu. Laser je ve slušné kondici, nepřeskakuje. Vzhledově velmi zachovalý, přední panel i bočnice. Používal jsem jej velmi málo, neboť mám ještě jiný přehrávač Accuphase. Proto jej mohu nabídnout k prodeji člov... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
repro Wharfedale RARE VINTAGE - SPEAKERS r. 1982
Před 4 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
na prodej sběratelské rare TOP značkové reproduktory, na kompletní repasi. Velmi kvalitní a ceněné sloupové reprosoustavy WHARFEDALE model TSR 112.2, vintážní sběratelské hifi... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
TESLA ARE 668 8ohm repro
Před 5 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Profi širokopásmové reproduktory. Zachovalé a funkční. Cena za jeden 200,-. Kontakt emailem
Hlavní město Praha
200
 Kč
GRUNDIG SATELLIT 4000 RECORDER
Přidáno dnes - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní stereo radiomagnetofon GRUNDIG SATELLIT 4000 RECORDER. Jeden z posledních stereo přístrojů od firmy Grundig. Vyroben v Portugalsku. Přístroj je vzhledově zachovalý a funkční. Je vybaven funkcí WIDE, rozšířené stereo. V přístroji je zabudován přijímač GRUNDIG ... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
SONY LBT-D709 KVALITNÍ SESTAVA VĚŽ KOMPONENTY
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
SONY LBT-D709 - Kvalitní stereo sestava / věž / komponenty TOP MODEL - Funkční (až na magnetofon ten je k servisu , nejspíše špatné řemínky) - Vizuálně je ve slušném stavu - Jinak je komplet s dálkou a manuálem + Repro - Koncový Zesilovač / Předzesilovač s ekvalizérem (procesor) / tuner / CD Přehrávač / Tap... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 990
 Kč
SONY LBT-D709 KVALITNÍ SESTAVA VĚŽ KOMPONENTY !
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - SBAZAR
SONY LBT-D709 - Kvalitní stereo sestava / věž / komponenty TOP MODEL - Funkční (až na magnetofon ten je k servisu , nejspíše špatné řemínky) - Vizuálně je ve slušném stavu - Jinak je komplet s dálkou a manuálem + Repro - Koncový Zesilovač / Předzesilovač s ekvalizérem (procesor) / tuner / CD Přehrávač / Tape... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
9 990
 Kč
Profi reproduktorová bedna 50W/8 Ohmů
Funkční, stav viz. foto. Vzhledem k rozměrům a váze v tomto případě preferuji osobní převzetí popřípadě mohu... (více v detailu)
1 900
 Kč
zesilovač JVC JA-S31
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kvalitní japonský zesilovač JVC, který se vyráběl koncem 70. let. Jedná se o poctivý kousek, o čemž svědčí i jeho přední panel, který je komplet z kovu. Zesilovač disponuje 4... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 700
 Kč
8” studiové monitory ESI aktiv 08, 2x90W
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám pár aktivních studiových monitorů ESI aktiv 08. Monitory jsou osazeny 8” basovým (60W) a 1” výškovým (30W) reproduktorem, celkově tedy 180 W. Mají opravdu mohutný zvuk a jsou super pro ty, kteří hledají kvalitní zvuk za přijatelnou cenu. Díky relativně velkému výkonu úplně v pohodě uhrajou i menší domácí párty. Kupovány před 12 lety za přibližně 9 ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
Reproduktorová bedna Delicia Bass 150 S
Stav viz foto ( včetně originálního obalu). Funkční. Vzhledem k rozměrům a váze v tomto případě preferuji osobní převzetí ... (více v detailu)
1 900
 Kč
DENON PMA-735R HiFi zesilovač JAPAN
Před 8 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Funkcní a zachovalý zesilovač. Made in Japan. Kvalitní terminály a zlacen... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 800
 Kč
Repro 2.0 Creative GigaWorks T20 Series II
Před 4 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám reproduktory Creative GigaWorks T20 Series II. Reproduktory jsou používané, v zachovalém stavu, hrající s velice dobrým zvukem (na PC repráčky). Trochu potrhaná síťka na pravém reproduktoru. Fungovaly až do poslední chvíle, kdy jsem je uložil do krabice ve sklěpě. Už je nevyužiji, tak posílám dále. High-endový dvoudílný reproduktorový systém pro nejlepší poslech hudby. Vysoce kvalitní středové kónické měniče z tkaného skelného vlákna poskytují vřelé ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
850
 Kč
Genius SW 5.1 HF 5000
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Velmi pěkný zachovalý stav, čistý zvuk. Pouze osobní převzetí Vrchlabí/Trutnov/Dvůr Králové Popis produktu Velice precizně provedená kvalitní sestava 5.1 reproduktorů s dokonalým zvukem. Jedná se o nástupce legendární dřevěné soustavy Genius, která byla v minulých letech hodnocena jako nejlepší, díky kvalitnímu zvuku a nízké ceně. Všechny reproboxy jsou samozřejmě vyrobeny z masivního dřeva s imitací světlého dubu a ozdobeny kvalitní povrchovou úpravou. Rozměry předních satelitů jsou 140 × 217 × 165 mm, zadní satelity jsou menší: 120 x 197 x 140 mm. Všechny satelity jsou dvoupásmové. Obsahují širokopásmový a výškový měnič, které by měly propůjčovat až 15 W výkonu každému. Centrální reproduktor je rovněž dvoupásmový, obsahuje dva identické širokopásmové a jeden výškový měnič natěsnané v bedýnce o rozměrech 332 x 142 x 155 mm a posk... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Audio